Opstart programma

Grote actieradius met LG/Panasonic

Het ergonomische en delicaat uitgebalanceerde ontwerp van iTango’s Lithium batterijpakket, biedt bij kruissnelheid een bereik van 90km (25km/h) en weegt slechts 10.4 kg, waardoor makkelijk hanteer- en draagbaar.

LED-indicator

De iTango Lithium batterij heeft een LED-indicator op de batterij, dus houd je altijd op de hoogte van de resterende batterijlading.

Twee manier om op te laden

De batterijen van iTango kunnen direct op het voertuig worden opgeladen of door middel van de oplaadkabel.

Verlichting

Adaptief

De koplamp wordt automatisch ingeschakeld in het donker en uitgeschakeld tijdens het rijden overdag.

Geïntegreerd achterlicht

Het geïntegreerde achterlicht heeft een 270 °, Lichthoek.

Ergonomisch Ontwerp

Adaptief

100% LED verlichting

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.

De 3-wielige Doohan voertuigen zijn aanzienljik stabieler dan gangbare 2-wieler scooters. Ze komen echter niet in aanmerking voor toepassing als scootmobiel, aangezien ze niet volledig gestabiliseerd zijn.

LCD dashboard

Het iTango dashboard is ontworpen volgens de principes van multi-dimensionale integratie en eenvoud. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk met inbegrip van snelheid, indicatoren verlichting, accu-capaciteit indicatie, etc. Het display is uitgerust met een sterke achtergrondverlichting, om ook duidelijk zichtbaar te zijn onder sterk daglicht.

Rijdt veilig en zeer stabiel

DDWT-S technologie

Het onder geplaatste veersysteem, zet de krachten om in een zijwaartse beweging genaamd DDWT-S, dit biedt de ultieme rij-ervaring en veiligheid.

Kantel-Lock systeem

Zodra u de roll-Lock-schakelaar uittrekt, zal de voorvering vergrendelen en zal de iTango vergrendeld staan, en de zijstandaard kan ingeklapt blijven.

Doohan – iTango

Ergonomie en efficiëntie, maak kennis met de iTango