Doohan iLark White e-scooter

Duurzame Lithium-ion batterij

De iLark wordt aangedreven door een duurzame lithium-ionbatterij.

KRACHTIGE MOTOR OP MAAT

Uitgerust met een krachtige 300WATT elektromotor.

BMS: VEILIGHEID EN STABILITEIT

Voor meer veiligheid en een stabiele rijervaring wordt stroom geleverd via een intelligent.

Kleuren

Wit

Roze

Zwart

Groene

Rood

De Ilark is een moderne electrische scooter ontworpen voor stedelijke mobilititeit. Hij heeft een Bosch elektromotor van topkwaliteit en een lithium-ion 48V 16AH-batterij. Dankzij het geavanceerde Battery Management System (BMS) kan de iLark een bereik van 30 kilometer bereiken met één volledige lading. Het is een driewielige e-scooter die de bestuurder een betere stabiliteit en wegligging biedt bij snelle bochten. Met name de twee voorwielen zijn voorzien van de innovatieve Doohan Dual Wheel Technology (DDWT), een exclusief patent van Doohan, voor naadloos draaien. de scooter is volledig LED en bezit 12-inch wielen om uw rijervaring te vergemakkelijken. Ontdek hieronder meer functies.

De 3-wielige Doohan voertuigen zijn aanzienljik stabieler dan gangbare 2-wieler scooters. Ze komen echter niet in aanmerking voor toepassing als scootmobiel, aangezien ze niet volledig gestabiliseerd zijn.

iLark8

Bosch Motor

De elektromotor is het hart van de elektrische scooter en wat is een betere motor voor uw e-scooter dan die van Bosch. De hoge normen en aandacht voor detail bij de fabricage zorgen ervoor dat u zich in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw motor.

LCD Instrument Paneel

De iLark is een geavanceerd voertuig in elk opzicht. Het dashbord laat goed zien waarom. Het dashbord van de iLark bestaat uit een LCD scherm dat alle belangrijke informatie die u nodig heeft tijdens het rijden weergeeft.

Doohan iLark Battery Compartment

Battery

De accu van de iLark is nog een element dat met de grootste aandacht voor detail is vervaardigd. Het is onder het hoofdframe geplaatst voor een betere gewichtsverdeling en een lager zwaartepunt, voor meer veiligheid voor de bestuurder. De iLark is voorzien van een verwijderbare 48V 16AH Lithium-ion batterij die een range van 30km bereikt.

Doohan iLark White Folded

Opvouwbaar Ontwerp

De iLark zou niet de perfecte stedelijke e-scooter kunnen zijn als hij niet was ontworpen om aan de behoeften van de moderne rijder te voldoen. De iLark heeft een opvouwbaar ontwerp. Binnen enkele seconden schakelt u van de inklapstand naar de rijklaarstand. Opgevouwen kan het in het openbaar vervoer worden vervoerd, past het in de kofferbak van de auto, een kast of op kantoor.

Doohan Dual Wheel-technologie (DDWT)

De iLark is voorzien van de Doohan Dual Wheel Technology, of kortweg DDWT, een geavanceerde technologie, die exclusief door Doohan is gepatenteerd. Dit zeer geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de bestuurder moeiteloos kan manoeuvreren. Het DDWT-systeem past zich naadloos aan het wegdek aan. Het is een state-of-art stuursysteem dat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Doohan – ilark

Plezier of functie:
Uw keuze!

Deze video-presentatie betreft het eerste model. In 2021 heeft een upgrade plaatsgevonden van o.a. de banden. Deze zijn nu van het type tubeless luchtbanden voor verbeterd comfort, wegligging en veiligheid.

Galerij

Technical Specifications

Motorkracht300W
AccuLithium-ion 48V 16AH
Max. Bereik (km)*30
Max. Kracht0.3 kW @ 370 rpm
Max. Koppel7.8 Nm @ 370 rpm
Max Laadtijd (h)5.5
Max. Snelheid (km/h)25
Klasseerbaarheid Capaciteit12°
Voor- / achterremDISC / DISC
Voor- / achterbandV = 60/80-8 / A = 75/65-8 (tubeless banden)
Gewicht (kg)29
Afmetingen (mm)1170 x 510 x 1080
Max. Belasting (kg)100
Wielbasis (mm)800
KleurenZwart, Wit, Rood, Groen, Oranje
Andere KenmerkenOpvouwbaar, LED-verlichting, LCD-dashboard, Verwijderbare batterij

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.